fredag !

Hej alla fina blogg-läsare .. Jag och mollie kom precis hem till mig  vi har hyrt en massa filmer och köpt godis inför kvällen, ni tycker säkert att vi är no-lifer  men ! ICKE .. :) Vi tycker att vi kan ha kul bara vi två och UTAN alkohol.. oh katastrof va .. haha nej ! men men, det här har vi valt för att vi tycker det är mysigt och vi har kul och behöver snacka. Vi har vart med min älskade farbror skön-erik idag .. HAN är så rolig och älskar att retas, men det är bara kul.

NU ska vi gå ner och hämta cola sen ska vi nog sätta på den första filmen, berättar mer sen. PUSS

PICTURE TIME !

here's som picture of me and simon and sebbe .. :) Hope u enjoy ! HAHA

Me and simon .. Hes (playing) dirty .. HAHA



here is my crowsnest ( my hair )



Me and simon<333 ..



Again ..



And finally .. Me and sebbe :) <3


Torsdag

Hello everybody, today im gonna write in English again .. Like i just to do on Tuesday and Thursday when i have my English lessons.

Today after school i'm going  to go to kindergarden and pick up my cousin Vilda, after i have picked her up we are going to go for a walk around Dalarö. Then after that we're going to go home to Erik and Zozan, Zozan is going to help me studie.


I was in the hospital today allso and took some tests..
I think there's sometings wrong .. but i don't know.

I maby write later, aiight ? ;) KISSES !!! ♥

onsdag eftermiddag

hej allihopa, Jag har precis kollat på en riktigt bra film BLOOD AND BONE heter den. Det är en action film ( brukar inte gilla action filmer, men den här satte sig i huvet) Lite gangster stuk idet hela, den handlar om en kille som heter Bone, han satt i fängelset och träffade en kille där som han blev nära vän med, olyckligtvis dödade en kille i fängelset bones nära vän. Mer kan jag inte säga om någon vill se den, men Den är blodig och brutal .. Men den är också fin.. SE DEN ! I kväll ska jag ge sin mombre ? en chans också .. hoppas på den . hörs sen ! PUSS



HAHA, ni undrar säkert vrf jag har 6 flätor ? Jag ska berätta min hemlighet sen .. PUSS

yes yes yes !

jag fick tid idag hos akka, ni kanske tror att jag är dum i huvet som tycker att det är kul att jag ska till doktorn, men jag måste ju få reda på om något inte stämmer :)

hörs efter .. puss !

Onsdag !

Godmorgon alla fina :) Imorse när jag vaknade kännde jag redan då faktiskt att det här kan bli en bra dag. Jag var inte jätte trött, solen skiner och jag har inte ont i halen längre !!! :)

Klockan 8 ska vi ringa till akka vårdcentral och försöka få en tid till mig idag. Vi ringde dom igår men då sa dom att vi skulle återkomma imorgon ..

Vi hör sen, puss !


förlåt ..

jag har haft en himla dålig uppdatering, ber om ursäkt för det. Men man kan ju inte må bra hela tiden, det va ett tag jag kände att jag inte pallade någonting .. men det är ju som alla andra. Nu har jag kommit på fötterna igen och tänker ta tag i bloggandet ! kanske till och med ännu mer inlägg per dag ?! :)


Som vanligt, så är jag hemma hos erik och zozan . Har vart hemma idag, pappa kom hem till mig klockan 4 och väckte mig och ville att jag skulle följa med och kolla på den nya bilen han ska köpa och vad han hade jobbar någonstans .. Jag såg så himla fina hus och tomter som jag aldrig sett förut.

Aja, nu ska jag gå ut till köket till zozan . PUSS :D

hej bloggen .

förlåt att jag inte har uppdaterat ihelgen, skriver om den senare.. sitter i skolan nu .

hörs sen ! puss

äntligen fredag !

hej alla mina kära :) idag slutade jag 11.45 i skolan, så himla nice !

Nu är jag hod erik och zozan, jag har städat, är nämligen själv här .. Städade för att ag ville hjälpa zozan, hon är alltid så stressad.. Så nu när hon kommer hem kan hon andas en liten stund iallafall :) gullig jag e va ? HAHa

Ikväll kommer mollie och sover hos mig, vi vet inte om vi ska på bio eller hyra hem en film och bara ta det lugnt .. :D vi får se, det lär ju ni också göra i ett senare inlägg .

I morgon ska jag på BOUNCE sista uppträdande föralltid, jag tycker verkligen att dom är sjukt grymma så vart så klart inte glad när jag hörde det, men däremot så är jag glad att jag får se dom en sista gång. ska bli as kul !

Nej nu ska jag inte sitta framför datan längre, kom på disken :O Aja haha, hörs sen .

PUSS PUSS

HELLO


HAHA, today im gonna whrite in English (AGAIN). Like i told u guyes last time, Me and my teacher have a agreement.. I can bolg IF i whrite in English. Today i haven't done anything speciall. Just chill, like the other days in my borring life . HAHA ! I haven't been on the best move either .. After school im gonna go home to Zozan and she's gonna help me studie to my history exame?  Now im sitting and drinking te and listening to frontin - Pharell.. Hes soo hot ! haha, love it ! Look of the day :



kisses / shorty♥

Skolan,

Jag sitter i skolan nu, orkar inte.. haha är jätte trött men what to do, what to do ?
Jag har fått ett par orhängen av zozan, som jag ÄLSKAR. Jag tycker ju verkligen om stora örhängen men dom här var ett steg till än stora. TACK ZOZILO ! Jag lägger upp bilder på dom senare när jag kommer hem.

vi hörs senare ! puss

onsdag 21 april

Hej bloggen, sorry för att jag har bloggat så pass lite igår och så .. :)
Jag vet att jag har sagt det förut, men det ska bli en bättring på det .. JA jag lovar !

Idag har jag tjatat till mig ett MVG !! haha, skön som in i hellskotta.
Det är nämligen första gången jag har fått ett så högt betyg, p.g.a HJÄRNDÖD :)

HAha, skämt åsido .. aja, idag ska jag plugga lite också. Jag har f a n bilvit duktigare och duktigare för varje dag som gått, hoppas det fortsätter :) Jag funderar på om jag ska göra mig en kopp te och sitta och mysa ett tag, riktigt ruggit ute .. FY ! Aja, är ganska tött och det är ju jobbigt .. men sånt e väl livet.
Nu ska jag inte snacka mer skit .. hörs sen puss !!








Här ser ni hur jag såg ut idag, puss och kram !

dags att börja fixa mig :)

puss vi hörs senare !

godmorgon tisdag.

God morgon, jag vaknade ca klockan 04.00, jag somnade klockan 18.00 igår.
gud vad trött jag var, men är ganska pigg nu för först gången på länge ! Så underbaart .. jag hoppas att det blir sol i dag så blir min dag extra bra :D

Jag hoppas också att min skola blir stängd i dag p.g.a sjuka lärare eller nått ;)

Men det kommer väl då aldrig hända .. ;D aja .. vet inte riktigt vad jag ska skriva ..
vi hörs senare idag .. puss !
     

Ni får ursäkta dom dåliga / fula biderna, men ni får skylla er sjlva ;) det är ni som vill se bilder ..(dom är gamla, får skylla på det) HAHA puss




haj på daj

haha hejhej, idag mår jag bra men ändå inte asså ..
Jag var vaken skit sent med mollie, vi kunde inte somna, dock så försökte vi, det va inte så att vi låg och snick-snackade så länge ..

Sen idag på sy-slöjden så pratade vi om en tjej som hade svalt en nål fasst hon inte hade det ? fattade inget :O
Men aja, back to the story .. Så sa jag att jag brukade dela på mina ögonfransar med en nål hemma när jag fixar mig, så skulle jag visa min syslöjds lärare (ingrid) det, jag hade ingen spegel så jag träffade nålen olyckligt vis i ögat. Det vart blodrött och rann och sved as mycket .. haha men ändå fett kul asså .. Jag skulle garvat om det va någon annan .. jag är så klumpig HAHA

Ajuste på tal om ingenting, vet ni vad jag har gjort ?! haha jag har sökt in till kissies macht making grej .
Det är ju en rolig grej liksom .. hoppas jag inte kommer med, fasst ändå fett kul .. phuhu


jaja, vi hörs snart ! BIG LOVE



en skit glad, och ful johanna .. ;D

sängen !

hej, för ett tag sen kom mollie till mig, nu har vi garvat av oss lite och druckit te.
Nu ska vi sova .. hörs i morgon, puss !


detskaståenrubrikhärmenjagkommerintepånågon :)

hej mina bebos, jag håller på att krånglar med den nya kaffe maskinen vi har köpt, sanslöst .. jag tycker bara att det ska vara så enkelt, men icke .. ! haha är faktiskt lite sne, jag ha inte så jätte bra tålamod.

Snart kommer mollie hit, slapp hämta henne min syster kör henne istället, sköönt .

Pssst .. jag har fortfarande pyjamas på mig ;)

PUSSS

:)

hej, jag ligger fortfarande i sängen och tar det lugnt, vet inte vad jag ska göra. tror jag ska gå ner och ta en cigg + dricka lite kaffe så jag blir en aning piggare :) Ahjuste, min faster har lärt mig göra chai latte, kanske ska satsa på det istället :) puss så länge !



(bild dock tagen av google, men ska göra en själv sen, vem vet.. den kanske blir finare ;) )

gomorgon

hej hej :) jag hittade på saker igår, allt löste sig.. Det gör det väl alltid eller?
jag tror det iallafall.

Idag ska mollie komma hit och sova här, jag ska hämta henne när hon har slutat jobba.
Jag tror att vi ska hyra hem några bra filmer och bara ta det allmänt lugnt, det känns som en ganska bra dag idag faktiskt :)

puss
 


what to do, what to do?

Jag ligger FORTFARANDE i sängen och funderar på vem och vad jag ska träffa/hitta på idag.
ÅNGEEEEEST ! jag vill bara ifrån dalarö ett tag, jag bor fan mitt ute iskogen ..
åååååååååh jag får damp snart tror jag.

inte nog med det, jag saknar den här också :



aja , hörs sen hejdå !

favoriter

mina absoluta favorit hudprodukter just nu .



här är dom produkterna :)

  • kropps och ansikts brun utan sol från dove, ger en jätte fin lyster.
  • body lotion och sprayer, love spell från victoria's secret med en fräsch doft av vit jasmine, persika och körsbärs blommning.
  • och sist men absolut inte minst, min body butter med en doft av kokos, den luktar gudomligt och gör så att man verkligen känner att huden blir mjuk och återfuktad.

puss på er !


.

sakerna jag köpte igår :)


hej bloggen

godmorgon/god middag :) Jag vakna för ett tag sen, erik kom hit och ville gräva mask åt krokodilerna och snäll som jag är (a) hjälpte jag honom .. haha så jag har grävt mask, nu kom jag in och tänkte att nu är det dags att skriva lite i bloggen :)

snart kommer bilderna på små sakerna jag köpte igår .. puss


:)

hejhej, idag va jag och zozan i haninge centrum för att glutta på lite saker och eventuellt köpa något om vi såg nått fint. Men jag kännde mig inte på sådär jätte shopping humör. Men köpte iallafall 4 småsmå-saker.
Ett par örhängen från gina tricot, 2 nagellack och ett mini läppglans från cubus. Jag är dessvärre så trött så jag orkar inte lägga upp bilder på grejerna från idag så det får bli i morgon :) Puss


inte den bästa bilden om man säger så .. men hey dude.. life's a bitch ( till zozan ) haha duude ;)


hejhej hallå

Nu kom jag presic hem till erik och zozan. Slutade vid 10 idag, hur skönt som helst :)
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer .. vi får väl se vad dagen bär mig.

Jag har fått en ny favorit. Ana gina, haha hon är hur skön som helst !


Jag och zozan ska äta lite nu uppdaterar sen .. puss puss alla fina!

går tyvärr inte att ladda upp bilder :( puss

..

Things i want to have.

cupcake carm :)


bracelet from dior



ed hardy jacket for women.


the baseball jacket everybody is after. I want the blue one.



cupcake lipgloss :)



a awsome mascara ! it's so cool :)


haha phuhu .. nu kan jag skriva på svenska igen .. fett skönt. var tvungen ;(

NU har jag äntligen slutat och nu ska jag åka hem. Puss


hello

Hello everybody, (sorry for my bad english)I must write on english because my teacher said so.
She think it's a good thing to do, and i really wanted to write on my blog, so she decided that it was ok if i was writing in english.

The erlier picture was of me and Ellie, she's my classmate.
And i did said that i was gonna lay up moore picture so here comes one..
 a pretty ugly pic .. but duude, life's a bitch. ;)

Now im sitting and drinking tea, just chilling and writing.
Felicia ( my best friend when i was like one day till i was 9 ) texted me today, she wanted to see me. We haven't seen echother for a very long time. but i don't now if i have time today.. i have homeworks and stuffs to do. But i hope to see her. Kisses to u hun !!!



Simon wants me to write something about him so .. to you simon .. U are awsome my love :)


kisses !

I skolan :)

 laddar upp mer sen :D

skolan.

Nu sitter jag i skolan och skriver om Cypress hill. det är ett musik arbete och jag brukar ju lyssna på dom ibland så det är bara kul :) Dom är tunga asså, och nu har jag läst på lite om dom så jag kan as mycket. och det är skit intressant faktiskt ..

Vi höörs sen när jag kommer hem. puss och kram !

           

vå bilder från Cypress hill :) tunga krappar ;)


dags att sova ..

godnatt allihopa, uppdaterar mer i morgon :) hörs då, puss och kram



:)

Nu har vi ätit middag här hemma, vi åt spagetti och köttfärssås, as gott :)
Jag tänkte att jag lägger upp lite bilder på mig, mest från i sommras, så har ni något att glutta på :)

             


så nu har ni fått lite bilder :) vilken föredrar du bäst? skriv siffror (klicka på bilderna för att se dom större).. PUSS

DE EFTERLÄNGTADE BILDERNA !


 FÖRE :




         EFTER:




Haha, (lägg märke till att man inte ens såg min matta på före- bilderna :) )

underbar dag !

Heej alla mina älskade läsare . idag har vart en underbar dag, solen har skinit vi har haft en soft skoldag och vi har solat massa på rasterna och efter skolan. ojojoj vad varmt det var isolen idag, det var nästan för varmt, vi hittade ett perfekt ställe där det är helt vind-stilla, otroligt skönt och mysigt. När jag kom hem från skolan så kom vilda, erik och zozan hit till oss och nu har vi vart ute ett tag vi satt och drack kaffe och tog en cigg i solen, den lilla som fanns kvar och vilda lekte för fullt :)

Nu passar jag på att skriva lite, vilda sitter och äter och alla gick in. men jag tror nog att vi går ut igen, gud vad skönt det är att vara ute nu ! Mysigt mysigt :D

Juste, på tal om ingenting så ska jag lägga ut fler bilder så det inte min blogg blir så tråkigt, men jag tycker att det är skönt att skriva av mig lite :) men mer bilder blir det, sånt gillas väl ? Haha ..

   

två bilder på mig för ca en timma sedan :)

sommar !

jag vill ha sommar nu nu nu ! tänk er vad skönt att ligga på stranden, sola och bada och bara ta det lugnt.
alla varma sommar kvällar. alla människor på bra humör och framför allt .. SOMMARLOV !

jag läängtar :) passar på att klämma in en bild från i sommras :)



jag och nicole, dalarö sommaren 2009 :)

hår.. nej tack !

Nu vet jag vad jag verkligen verkligen verkligen vill göra :)
permanent hårbortagning. Jag tror dom gör någon form av laser behandling ett par gånger. tänk er känslan att känna sig nyrakad och fräsch i hel sitt liv :D Love it !

nu ska jag vila ett tag ! :) puss

dålig uppdatering igen ..

hej hej, förlåt för en väldigt kass uppdatering.

igår så gick jag till skolan och efter det åkte jag och träffade nadya, vi hade jätte mysigt.. vi fikade och snackade lite strunt och tog det allmänt lugnt. efter att jag täffat henne åkte jag hem till erik och zozan igen för att jag sov där igår också. Vi åt lite, kollade på tv och chillade.

I morse väckte erik mig tidigt för jag hade en tid på Sös klockan 9.15, var otroligt trött i morse och vaknade inte helt förens en timma efter tror jag :)
När jag hade vart på sös åkte jag till apoteket för att hämta ut en medicin som var slut dock, sen åkte jag till skolan igen .. och nu ligger jag i min säng och bara ligger . Så skönt..

puss

söndag kväll

hej, nu är jag hos erik och zozan. jag ska sova här ikväll. har kollat på krokodilerna nu, dom är skit söta !
jag börjar tänka jätte mycket på skolan, usch säger jag bara . att gå upp tidigt och va en hel j*vla dag i skolan..
Jag funderade först på att hoppa av skolan, men jag ångrade mig, det är ju bara 2 månader kvar nu även om det känns som en evighet så går tiden ganska fort iallafall :)

Aja jag vet inte vad jag ska skriva mer, är inte på mitt bästa humör ..
´Jag kanske gör flera inlägg ikväll men vi får se .. PUSS

vilda !

ni alla vet att vilda är min kusin, det har jag skrivit i några tidigare inlägg.
Hon är världens sötaste !!

Vi satt och lekte lite då hon plötsligt hoppade på mig och bara kramade mig tills hon somnade ..
sen gick jag in till rummet och la mig i soffan med henne så mös vi lite tills hon somnade hårt, Nu passar jaag på att blogga lite medans, Det är den bästa känslan att ett barn somnar i din famn, huuuuur mysigt som helst ! erik och zozan har lyckats ;) haaha ..

passar på att lägga in några söta bilder på min vackra kusin !
har snott bilderna av vildas mamma zozan;)


såå coool unge :)



promenad ute i snön ..



mys-pys i garderoben :)



världens häärligaste barn !




kollar efter pappa erik



jag och vilda myyyser :) dock ser det ut som att mitt huvud är fucked ;(



jag och vildas mamma zoziloo :)



zoziloo goes crazy :) erik vildas pappa i bakgrunden :)



världens underbaraste familj !!!! jag ÄLSKAR er !!




nu har jag lagt upp lite bilder, ska kolla om vilda har vaknat nu :) puss och kram


:)

jag har gjort en bikini på nellys, klicka på kod länken allra längst ned på min blogg för att se den och rööösta, rösta rösta !!!
jag ska försöka fixa så man kan se bilden i bloggen, ska bara komma på hur man gör ..
Men först ska jag gå och äta frukost .. röööööösta :)

puusss

söndag

I mogon börjar jag skolan igen, om inte jag har den där studiedagen då som jag måste ta reda på idag om jag har .. håll tummarna för mig !!!

jag vet inte vad jag ska göra idag fan. allt jag kan tänka på är skolan !
usch, fy och blä.

jag gör bara ett kort inlägg nu, har ingenting just nu att skriva om. som sagt allt jag har i mitt huvud är skolan !

PUSSS

frågor & svar

Nu är det så att jag har fått lite frågor på facebook/msn/ sms och allt sådant som jag tänkte dela med mig med fasst i min kära blogg dårå :)
ps. bli inte besvikna om inte alla frågor kommer upp :)


Vart bor du? går du i skolan nära där du bor?
Jag bor på dalarö, och ja . min skola ligger på dalarö också :)

vilken är din favorit färg?
min favorit färg har alltid varit blått, alla nyanser av blått. Vitt, svart och rött. men jag tycker om att kombinera rött och svart, det blir super snyggt tillsammans tycker jag !

Har du några syskon?
Ja, jag har en storesyster som heter Philippa.

bor du hos din mamma/pappa eller mamma och pappa?
Jag bor faktiskt inte med någoon utav dom nu för tillfället. Jag bor hos min älskade farmor och farfar tillsammans med 4 hundar och min faster+ hennes man.

vad har du för hårfärg nu ?
Jag har blandat, jag har jätte blonda slingor, mörkblonda, mellanblonda,guldbruna,mörkbrunt osv osv.. Hahah

har du en/flera bästavänner, vem/vilka?
jag har absolut jätte jätte många fina vänner, men måste nog ändå säga att jag bara har en bästavän. Hon heter Mikaela daun.

brukar du shoppa? vilket är ditt favorit ställe att shoppa på?
jag brukar få små perioder då jag känner att jag förtjänar att ahndla lite smått och gått .
Jag brukar handla mest på Gina, H&M och jag älskar att handla örhängen på bla glitter, ur och pen osv.

vad har du för framtidsplaner?
Jag hoppas på att antingen jobba på en ungdoms anstalt eller ett behandlings hem :)

Vad skulle du göra om du vann 300 000 000 kr?
jag skulle resa mycket, för jag älskar att åka utomlands, jag skulle spara till min operation jag jätte gärna vill göra, jag skulle nog shoppat en heeeel del, bjuda mina nära och kära på något fint och köpa en riktigt fin bil som jag kan ha senare. sen skulle jag nog sparat pengarna (om det fanns några kvar.)

Vad heter din farmor och farfar samt dina/din fasters hundar?
min farmor heter ingegerd, min farfar heter christer
Hundarna : balder, valkyria, idun och ofelia.
(endast guda-namn)

Har du mycket kläder?
OHJA! hur mycket som helst nu känns det som .. kanske ska ta en ränsnigs dag i min garderob.

dom skönatse skorna?
converse, lätt . har två par vita här-näst vill jag köpa svarta/lila eller babyrosa.

bor du i villa/lägenhet/radhus?
Jag bor i en två vånings villa. Huset jag bor i är jätte fint.

vill du ha barn? och hur många isådana fall?
absolut att jag vill ha barn men inte än, jag älskar barn ! jag vill ha två styckna nu men man vet ju aldrig sen när tiden väl är inne. ;)

Är du kär ?
 tyvärr är jag det ej nu.

brukar du läsa bloggar?vilka ?
Jag har ju då mina topp tre som jag kollar varje dag.
1. Kissies.se
2.kenzas.se
och sist men inte minst ( som inte uppdatarar alls typ längre)
3.sosouth.blogg.se

varför ville du börja blogga?
jag vet inte riktigt hur jag tänkte men jag och min farmor hade pratat om det huuuur länge som helst sen fick jag bara nog och började !

har du några favorit sysselsättningar.?
Blogga såklart :)

vad heter alla i din familj?
Min mamma heter Liselotte men hon kallas alltid lotta, min pappa heter rolf men kallas alltid roffe, min mammas pojkvänn heter håkan, hans barn heter martin, oliver och cornelia, min pappas tjej heter lisa, min farmor ingegerd, min farfar christer, min faster helena, min fastersman lasse, min farbror erik, eriks tjej zozan deras barn ( min kusin) vilda.
 sen har jag maria ,angelique, jena, micke och tommas på mammas sida som är hennes syskon och allla deras barn är väl ca 30 st ¨

har du någon kontakt med din mamma?
jag har det nästan inte alls.

 

fortsättningen får fortsätta någon annan dag eller senare ikväll :)
om ni vill veta något om mig så fråga gärna mig på kommentarer på min facebook ( om ni har den)
eller msn .(-"-)

PUSSS


OMG !

Megan Fox har rakat sig, jag ser det absolut inte som någoonting fel, men kvinnan är den vackraste i världen och hon passar i sitt långa svarta hår .. ni kanske har andra tankar än jag . skriv gärna. Puss






vad föredrar ni ?

as ball !



kolla på den här flummiga tapeten ! as ball ju :)

:)




jag 06, platina blond.



här är en bild på mig från 2007, då hade jag någon slags blandad hårfärg.



08, rått färgat ! usch ..



09- mörkbrunt/kastanje färgat .



en mörkare nyans 09.


09 igen, svart vit .. men en mycket ljusare nyans av brunt .









Obs  ! mycket fula bilder, men nu har jag visat några hårfärger jag har haft genom åren :) fick ett önskemål utav en kille faktiskt som ville va anonym .. vad gör jag inte för mina läsare :) puss


lördag

hej allihopa :) Nu sitter jag nere vid datan och sneglar lite på TV ..

Jag funderar på om jag ska börja lägga upp dagens outfit .. vad tycker ni ?
alla har ju det .. så det kanske lite .. äh jag vet inte :)

Funderar på vad jag ska göra idag. Har ni kanske några tips,
hörs snart puss !

förlåt !

förlåt för sånn himla dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datan ens en sekund ..

angående för- och efter bilderna så är dom på gång. Måste bara ladda upp dem på data först.
I går så sov jag hos jennifer, vi hade jätte mysigt verkligen ! det är alltid roligt att träffa henne.
och idag så vaknade jag ganska tidigt och då ringde jag till min faster för att kolla om hon var hemma för ingen svarade på hem telefonen, då sa hon att hennes man skulle åka till biltema och köpa lite grejer och att han kunde hämta mig i brandbergen.. Så det va skit skönt så jag slipper sitta på buss från brb till handen och sen från handen till dalarö sen att någon ska komma och hämta mig vid bussen(bor ca 4-5 km in i skogen). Jag  tror att jag bara ska va hemma nu dom här sista dagarna på lovet, är ganska slut hela tiden och jag måste vila upp mig till skolgången på måndag .. PUUUA säger jag bara.. ja som ni vet, jag hatar skolan !

Nu ska jag kolla facebook och kolla om jag har någon sladd till datan så jag kan ladda upp bilderna :)
puusss !


heej, natt-ugglor

Nu har jag kommit hem, har tagit med mig min bästevän mickan också :)

NU ligger vi i sängen bara.. är jätte trötta, jag kommer lägga upp bilderna i morgon, och ni som komenterade att jag skulle lägga ut bilder på mig själv : jag kommer göra det :) allt för mina läsare .. ♥  ;) haha .. '

nu säger jag bara good natt ! vi hörs i morgon, puss och kram !

jaaa juste.

angående filmerna, så var dom sisädär, i den första high lane var det mycket som jag trodde men man fastnade iallafall. Jag tyckte den inte va så bra, den påminner för mycket om alla andra filmer med lite skräck i .

i den andra all about steve var väldigt konstig, och den där tjejen mary, asså jag skämmdes för henne, även om det var en film, så låg jag och verkligen led ! men men, den var väl hyffsad, men absolut inte en av dom bästa .

så tillbaka till städningen i mitt rum, pussss ♥

onsdag.

hej hej :) nu ska jag städa mitt rum, det ser f*n inte klokt ut, det ser ut som att någon har kommit hit och släppt ner en bomb !
snäll som jag är (a) så ska ni också få se hur det ser ut, även fasst jag skäms !!

jag kommer att lägga upp några före- och efter bilder, men inte i detta inlägg.

Jag vet inte ens vart jag ska börja, ALLT måste ändras, det ligger kläder över hela golvet, mitt smink bord ser ut som crap, jag måste dammsuga, skura, vika in alla rena kläder, tvätta alla smutsiga, och det krågligaste är att jag har inte ens plats för alla mina kläder, antingen har jag liten gardberob eller bara allmänt mycket kläder, kan inte välja ;) .. vi får se sen hur jag löser den biten .

Aja, nu är det dags .. önska mig lycka till ! Puss och kram ♥


tisdag

hej hej :) jag har varit på möte nu, såå skönt jag fick skjuts till och ifrån handen utav helena och skalleper, Nu har vi lilla vilda på besök, hon sitter och äter just nu med farmor så nu passar jag på att skriva.
senare ska vi till jenny, min sysling och fira henne :) kommer nog dock inte stanna så länge, är jätte trött.
jg hyrde hemm två filmer som jag tänkte ligga och kolla på sen.



den ena filmen heter high lane, det är en action film men jag tycker det verkar lite som en thriller. Den handlar om en grupp vänner som beslutar sig för att ta sig upp för ett högt berg på deras semester, deras plan är att följa en stig som vart stängd för reparation under en lång tid. Klättringen verkar vara farligare än planerat, speciellt så snart det visar sig att de inte är ensamma. Äventyret blir nu till en mardröm. ( ja som ni läser så låter det ju exakt som vikken skräck/thiller soom helst, men ska ge den ett försök )


Den andra filmen heter all about steve, När den excenrtiska men sympatiska Mary blir ihop pusslad med steve, en TV-kameraman som jobbar på nyhetskanalen, faller hon handlöst. det gör dock inte steve. Dejten slutar allt annat än bra. Förvissad om att hon funnit kärleken, följer mary efter steve på efter nyheter och blir själv intrasslad i storyn. mediecirkeln väcks hoppet om att mary hittar sin plats på jorden, .. och mannen i sitt liv !

Jag tror nog på båda två men vi får se sen .. kan ju varken säga bu eller bä än, dock så kan jag säga att jag tror inte att de är dom bästa jag har sett.

Vi höres senare :) PUSSS


godnatt♥

Nu ligger jag i sängen lyssnar på Akon-mama africa och är i viloläge, försöker lyssna på lugn musik och varva ner så jag kan somna .. Ska ju som sagt upp i hyffsad tid i morgon.

Jag åkte hem från erik och zozan idag, skulle egentligen ha sovit där en natt till men det vart andra planer. I dag har jag även sett ett akvarium som min GALNA farbror och han GALNA kompis håller på att göra fint, och gissa vad dom ska ha i !? KROKODILER !!!!!!!!
Herregud säger jag bara men det är ändå ganska coolt ;) undrar hur dom kommer bli sen när dom är vuxna ..

I morgon är det ju möte dåra .. och sen fyller även min syssling(tror jag att det är) år, så jag ska fira henne också, jag kommer dock va helt slut efter en hel dag efter bara massa bussar/tåg/pendeltåg så vet inte om jag kommer va trevlig .. :(
( jag har inte ens köpt henne någonting) får väl komma på något smart..

Vi hörs i morgon !! puss


upp i bra tid i morgon

Nu sitter jag och dricker mitt te och kollar runt på datan, i morgon ska jag upp relativt tidigt för jag ska på möte ( går ofta på möten ) Jag har sagt till zozan att hon ska väcka mig i morgon så jag kan få skjuts samtidigt som hon kör vilda till dagis.. Efter mötet så tror jag bara att jag ska hem .. MÅSTE städa mitt rum !

Nadya har kommit hem från gran canaria och jag ska träffa henne på onsdag :) hoppas hon har lite skvaller att berätta för mig ;)

PUSS

måndag

hej hej :) jag är fortfarande hos erik och zozan sitter bara vid datan nu och tar det bara allänt lugnt, vilda (min kusin, erik och zozans barn) har smittat hela familjen med hals ont och snuva. Så i morse när jag vakande så trodde jag att jag skulle frysa till döds, sen TVINGADE zozan mig att ta 2 alvedon, hon är så söt.

 zozan sitter och pluggar till sitt prov, föresten så sa jag fel i mitt tidigare inlägg det va inte NO utan natur vetenskap B .. Sen när hon har pluggat klart så ska jag förhöra henne .. igår gick det inte så bra, vi var båda jätte trötta och fnissade åt ALLT som jag läste och hon svarade på, så vi fick ta pluggandet idag istället.

Nu gör zozan lite te till mig :) mys-pys ..

PUSS ♥

hallojsan

nu kom jag precis hem till erik och zozan, har varit i handen med philippa idag, jag är jätte trött men ändå inte, skummt det där. Jag och Philippa gjorde ingenting speciellt i dag faktiskt, men vi hade roligt iallafall :)

Nu väntar jag på att zozan ska komma hem (är nämligen här ensam hos dom), hon skulle köpa med sig mat till mig, är skiiiiit hungrig faktiskt, sen ska jag förhöra henne i något NO prov som hon ska ha på tisdag. efter det blir det bara chilla galet :)


kanske skriver senare i kväll, men är inte säker :) beror på om jag orkar eller inte ;)

PUSS OCH KRAM ♥


goder morgon

godmorgon och glad påsk !! :)

Jag vaknade precis och ska snart fixa mig. Ska åka in till handen snart och träffa min älskling jennifer :) vi har inte träffats på ett tag nu, så vi tyckte att det va dags :)
Efter att jag har träffat henne ett tag så ska jag åka tillbaka till dalarö, zozan hade lovat mig att bjuda mig på middag, men vi kanske äter den här hoos ingegerd och christer om dom har planerat nått .. Sen ska jag hjälpa zozan med ett NO prov som jag ska förhöra henne i, förra gången jag hjälpte henne fick hon mvg på provet :D
Hon är fan bäst :)

aja nu ska jag iallafall hoppa in i duschen ! hörs sen :) PUSSS

så mätt !

hej, nu har jag ätit bästa middagen .. Helena kan verkligen her thing (laga mat ) haha.
Funderar på att gå och lägga mig, vart helt slut efter middagen asså .. ska iallafall chilla gaaalet.

Imorgon ska jag upp tidigt, börja fixa mig och så .. kanske om jag hinner fixa naglarna bada och lägga nån soft ansiktsmask .. vi får se.
kanske hörs senare, om inte så GODNATT ! ♥ puussss


fräscha naglar ! vill ha ... kanske ska lägga lite pengar på att åka till nån bra nagel salong.
Men inte det jag prioriterar först om man säger såhär : jag är paaaank !!!

påsk-middag :)

Det blev till att vara hemma idag, vi ska nämligen ha en påsk-middag här hemma i kattvik.
Det kommer vara jag, Helena(faster), Christer(farfar), ingegerd(farmor) skalleper(lasse, Fasters man) och kanske så kommer philippa (syster).

Anledningen att vi ska ha middagen i dag i stället för imorgon är för att helena och lasse skulle iväg någonstans .. Det blir nog jätte mysigt på middagen.

Jag har börjat dricka/äta äppelcider vinäger, (för dom som inte vet) istället nu för en gång om dagen ska jag öka till före varje måltid om dagen..


Nu tänkte jag kolla film, det blir : trubbel i paradiset. Jag tror på den, kan säkert va bra asså.
Jag skriver efter om jag inte har somnat som vanligt då .. haha

pusss och kram !

god morgon :)

godmorgon allihopa ! igår var ju jag och philippa på bio och vi såg the bounty hunter !
den var jätte bra faktiskt, jag skrattade som bara den :)

Nu har ja vaknat för en liten stund sen bara ska gå upp och ta en cigg snart,
får se vart dagen bär mig, har inte bestämt mig än vad jag ska göra .. Om jag ska vara hemma eller om jag ska träffa någon :)

hörs sen, puusss

¨då blev de ..

 Vi har n bestämmt oss för att det bli bio :) mys-pys.. vet dock inte vad vi sak se för film sen, men skriver det efter vi har vart och kollat på den..

Snart ska jag börja fixa mig. pusss ♥


RSS 2.0